Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич говори след неофициалния си дебют - 2:0 срещу Беласица. Спецът не пропусна да коментира и лятната селекция на "червените".

"Доволен съм от това, което показахме днес. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско", започна Стипич.

"На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора. Изразявам благодарността си към хората, които подготвиха терена по начина, по който го видяхте, трябва да им отдадем значимото", продължи хърватският специалист.

"Фокусиран съм върху футбола, аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството", добави Стипич.

"Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите, засега това, което се появява в медийното пространство е коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред", сподели още той.

"Работя с този отбор 10-12 дни, има един месец до началото на първенството, в този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл", завърши Стипич.

Снимка: Lap.bg