Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани е решен да изгради страхотен отбор, като в трансферните му планове все още влизат Златан Ибрахимович, Единсон Кавани и Аксел Витсел.

„Росонерите“ са на път да изгубят битката за подписа на Джаксън Мартинес, който е близо до Атлетико Мадрид, докато тази с Интер за Джофри Кондогбия вече е в историята.

„Гадзета дело Спорт“ цитира думи на Галиани, който казва, че в Милано ще пристигнат „страхотен халф и страхотен нападател“.

Говори се, че и двата варианта за нападател на Милан са свързани с играчи на ПСЖ –Ибрахимович и Кавани. Уругваецът ще струва 60 млн. евро, а освен това ще иска много висока заплата – около 10 млн. евро.

Според изданието Милан няма да се откаже от Ибра, който наскоро преподписа с парижани. Интересът към халфа на Зенит Аксел Витсел пък се засилва. Белгиецът е резервен вариант, след като „росонерите“ изпуснаха Кондогбия.

26-годишният Витсел обаче изчаква оферта от Ювентус, където може да замени Пол Погба, който е желан от големите риби на трансферния пазар.