Милан чака утре Марио Балотели за медицински прегледи, съобщават медиите в Италия. Вицепрезидентът на “росонерите” Адриано Галиани призна след загубата от Фиорентина (0:2), че преговорите с Ливърпул продължават, но до момента няма споразумение. 

“Преговаряме с Ливърпул за Балотели. Милан иска да го вземе под наем, но към момента нямаме договора. Ние искаме в този период на договора му заплатата да бъде плащана от Ливърпул. 

Ние искаме Бало, защото сме убедени, че това момче разбира много добре какво се случва. Това е последният влак за него. Надявам се да го разбере”, каза Галиани. 

Дясната ръка на Силвио Берлускони коментира и трансферната сага около Златан Ибрахимович. “Това е мета, много голяма и мисля, че винаги е била такава. Но не мисля, че ПСЖ ще го пуснат. За Сориано направихме вчера запитване до Сампдория, но все още не сме получили отговор”, добави Галиани. 

“Загубата на Ювентус ме изненада много. Не знам как са загубили на собствения си стадион, но такива неща във футбола се случват”, завърши вицепрезидентът на Милан.