Легендата на Милан Алесандро Костакурта заяви, че ако защитникът на Евертън Джон Стоунс струва 50 млн. евро, то Алесио Романьоли от „росонерите“ трябва да се оценява поне на 70 млн.

Бившият защитник на „росонерите“ смята, че новите покупки на тима са достатъчно класни, за да помогнат за един добър сезон.

„Миналото лято ходих да гледам на живо Европейското първенство за юноши до 21 години в Чехия. Е, ако Евертън иска 50 млн. евро за Джон Стоунс, то цената на Романьоли е 70 млн. Неговата игра е проста, действа правилно и нека не забравяме, че той е само на 20 години.

На тази възраст всеки прави грешки, но вместо това Милан го взе за лидер на защитата. Това не е никак лесно, но той може да се справи“, заяви Костакурта.

Спомням си, че аз и Малдини правихме много грешки на неговата възраст, но Франко Барези беше покрай нас и винаги ни помагаше.

Дербито? Прави са тези, които коментираха, че мачът трябваше да завърши наравно. При всички положения Милан не трябваше да загуби. Усеща се оптимизъм в клуба, все пак бяха привлечени добри играчи. Просто ни трябва малко повече търпение“, добави легендата на Милан.