Треньорът на Милан Синиша Михайлович заяви, че контузиите не бива да служат за оправдание. „Росонерите“ срещат Палермо в събота с мисията да се реваншират на феновете за загубата с 0:1 от градския съперник Интер.

„Без съмнения Менез беше един от най-добрите футболисти на Милан през миналия сезон, но не искам да говоря за контузии. Не искам да се оправдаваме. Травмите са част от футбола и се надявам Нианг, Бертолачи и останалите да се възстановят възможно най-бързо“, заяви Михайлович.

Милан започна сезона с две загуби и победа, което е тотално незадоволително за феновете на клуба. „Статистиката никога не лъже, а ние създаваме много възможности, но не се възползваме от тях. Трябва да сме по-добри в това отношение.

Хонда е сериозен професионалист. Той работи много в защитен план, но трябва да дава малко повече в нападение. Бонавентура може да играе на няколко позиции в халфовата линия, докато Сусо пък получи шанс срещу Емполи и не се справи много добре.  

Палермо е много добър отбор и ще трябва да се представим много добре, за да победим. Трябва да продължим нашият път и да продължаваме да се развиваме. В Милан винаги има напрежение и винаги ще бъде така. Трябва да останем спокойни и да продължим да работим“, каза още треньорът на Милан.

„Имам добра група от футболисти, но не можем да пуснем в игра 25. Трябва да взема сериозни решения. Балотели започна много добре, трябва да се представя всеки път така, за да получава възможност. Менез се чувства по-добре. Трябва да започне тренировки с отбора, за да видим как ще се държи“, каза още Михайлович.