Треньорът на Милан Синиша Михайлович бе доволен от победата на тима си с 2:0 като гост на Сампдория, с която „росонерите“ се класираха за четвъртфиналите в турнира за Купата на Италия. Сърбинът добави, че не се притеснява от уволнение и иска да продължи работата си на „Сан Сиро“.

„Трябваше да спечелим и го направихме. Показахме характер и сега трябва да се подготвим за мача с Фрозиноне, за да изкараме една хубава Коледа. Резултатите в мачовете с Карпи и Верона не бяха позитивни, защото нашето име е Милан. Трябваше и заслужавахме да спечелим тези мачове, но просто не се получи“, каза Михайлович.

Сърбинът коментира представянето на М‘Байе Нианг, който вкара първият гол вчера. „Той е много млад играч. Неговият проблем е в това, че трябва да бъде постоянен. Когато узрее психически, ще бъде много силен състезател, защото той притежава всичко – физически и технически. Той е важен за нас“, добави Миха.

Треньорът на Милан призна, че не е притеснен от евентуално уволнение. „Не мисля за тези неща. Аз искам просто да работя. Имам силен характер и тези слухове не ми влияят.  Не се притеснявам, защото по време на тренировките правим страхотни неща. Щях да съм притеснен, ако това не бе така. Ние сме един обединен отбор“, завърши Михайлович.