Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани потвърди, че Кевин-Принс Боатенг се завръща в клуба, а в същото време Сусо ще премине в Дженоа. Трансферното гуру на „росонерите“ направи разкритията пред „Скай Спорт Италия“ след победата с 4:2 над Фрозиноне.

„Ако не ни напуснат големите имена, няма да привличаме големи имена. Договорът на Боатенг вече е готов и влиза в сила на 4 януари, докато Сусо на 99% ще премине в Дженоа. Той само трябва да се разбере за личните си условия“, заяви Галиани.

„Може би някои от играчите, които не играят редовно, ще искат да си тръгнат, тъй като съставът ни е голям. Искам да напомня освен това, че не можем да използваме Марио Балотели и Жереми Менез.

Феновете трябва да бъдат спокойни, имаме много големи имена в халфовата линия и нападатението, плюс Диджи Донарума на вратата. Продължавам да вярвам, че този отбор заслужава много повече от моментното шесто място в класирането.

Съжаляваме за николко мача, но победата срещу Сампдория за Купата на Италия през седмицата беше много ценна за нас. Ако не бяхме победили тогава, нямаше да бием и Фрозиноне“, каза още Галиани.