Новият треньор на Милан Кристиан Броки неволно е предизвикал разпра в ръководството на Милан, съобщават италианските медии. Бившият играч на "росонерите", който досега водеше юношеския отбор, бе назначен за заместник на уволнения по-рано днес Синиша Михайлович.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="bg"><p lang="en" dir="ltr">Here are the first pics of <a href="https://twitter.com/misterbrocchi">@misterbrocchi</a> and the Rossoneri at Milanello. Shortly more news, stay posted. <a href="https://t.co/CT6GpTgive">pic.twitter.com/CT6GpTgive</a></p>&mdash; AC Milan (@acmilan) <a href="https://twitter.com/acmilan/status/719900549987090432">12 април 2016 г.</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Според информациите на Апенините босът Силвио Берлускони и директорът Адриано Галиани са влезли в сериозен спор за договора на Броки. Бившият италиански премиер искал да ангажира Броки в мъжкия отбор до следващото лято. Галиани обаче настоявал контрактът да бъде до края на този сезон и в зависимост от представянето на отбора да се мисли за ново предложение.

В крайна сметка Броки е назначен за два месеца, в които Милан има шест мача от първенството, както и финал за купата на Италия срещу Ювентус. Новият треньор на "росонерите" ще бъде представен утре, като Силвио Берлускони не е очакван на пресконференцията.