Треньорът на Милан Кристиан Броки пое отговорността за загубата от слабака Верона. „Росонерите“ загубиха с 1:2 от последния в класирането, въпреки че водеха в резултата.

„В момента аз представям този отбор и аз поемам отговорността. Играхме много слабо и не можехме да направим това, което искахме. Не искахме тази загуба. Имаме още много работа, трябва да бъдем единни. Не успяхме да вземем контрола върху срещата и резултатът не закъсня.

Говорих с Адриано Галиани. Той също е разочарован, но ние трябва да се изправим, да вдигнем глави и да излезем от тази ситуация. Трябва да удвоим усилията си. Тази вечер създадохме доста положение, но победата идва с отборна игра, а ние не го направихме.

Не бяхме обединени и противникът взе психологическо предимство. Има толкова много неща, които трябва да оправим в тактическо отношение. Освен това трябва да променим и мисленето си“, заяви Броки.

Кейсуке Хонда игра зад двамата нападатели и треньорът на Милан беше доволен от представянето му. „Той беше едно от позитивните неща в играта ни, покажа класа и желание. За съжаление, съотборниците му не му помогнаха достатъчно. Все пак съм доволен от него.

Поемам пълната отговорност за ситуацията в Милан. Трябва да излезем обаче от нея заедно и се надявам да го направим“, каза още Броки.