Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани заяви, че „росонерите“ не могат да си позволят заплатата на Златан Ибрахимович. Шведът напуска ПСЖ и остава свободен агент, като няколко клуба вече следят ситуацията с интерес.

„Заплатата на Ибрахимович е немислима за италианския пазар, но ще видим. Той все още чувства много силно в себе си Милан, но със сигурност ще получи много по-високо оферти от клубове от Азия, САЩ и Европа“, заяви Галиани.

„В момента Балотели е под наем при нас. Имаме възможност да преговаряме с Ливърпул след края на сезона и да видим какво ще стане. През лятото ще имаме достатъчно възможности да говорим с Ливърпул“, добави шефът в Милан.

Галиани коментира и 18-годишният Мануел Локатели, който дебютира за Милан срещу Рома. „Локатели е класически плеймейкър. Той е алтернатива на Рикардо Монтоливо, който не игра заради новороденото си дете. Наскоро същото се случи с Лука Антонели.

Локатели е футболист с огромен талант, той тъкмо подписа договор за 4 години с нас и със сигурност ще остане в Милан. Мануел е 18-годишен и когато го видя на тренировките, ми изглежда като невероятен талант. Но нека не го натоварваме с прекалено много отговорности“, каза още Галиани.