Треньорът на Милан Кристиан Броки мисли само и единствено за финала за Купата на Италия срещу Ювентус тази вечер. Броки има договор с клуба до края на сезона и бъдещето му е все още неясно. 

“Най-важен сега е финалът. Ще бъда щастлив да продължа да бъда треньор на Милан, но това не е важно в момента. Важното е да играем добър футбол и да се представим добре”, заяви Броки на пресконференцията преди мача. 

“Искам да видя отбора си да играе със желание и да не съжалява за нищо. Не всеки ден имаме възможност да играем за трофей. Победата ще означава много за нас, особено след неуспехите ни в последните години. Ако спечели, това ще означава, че все пак сме изпратили добър сезон, но ни предстои много работа. 

Това са сложни времена за нас, но ние се надяваме да намерим баланс. Ние сме на края на едно приключение и искаме да се насладим на нещо хубаво. Момчетата тренираха добре, видях нещо различно в тях, но не искаме да се заблуждаваме, защото същото беше и преди мача с Рома. 

Надявам се да дадем нещо повече и да ударим в точния момент. Всеки от футболистите трябва да играе с гордост и професионализъм. За много от тях това ще е последната възможност да спечелят нещо”, каза още Броки.