Филипо Индзаги заяви, че младоците на Милан са бъдещето на италианския футбол. Според него Джанлуиджи Донарума ще бъде новият Буфон. 

“Надявам се хората и медиите да помогнат да защитим тези млади таланти. Преди се говореше много, че младоците не получават шансове за изява, а когато го правеха, получаваха много критики за някои грешки. Това е много трудно за тях. 

Комплименти за Винченцо Монтела и Милан, които започнаха да налагат млади играчи. Виждаме, че Донарума вече е наложен играч, въпреки че е на 17 години. Той е новият Буфон. За Локатели е добре, че в тима е Рикардо Монтоливо, който ще му помогне много. Локатели е много талантлив. Да, може да изпусне пас или да направи някоя грешка, но той ще израсне от това. Той е бъдещето на италианския футбол, каза Индзаги. 

“Оставам топ фен на Милан, но винаги следя и резултатите на Лацио, по обясними причини. Когато гледам как Джанлука Лападула възпламенява трибуните със своята борбеност, това ми напомня на отношението на феновете към мен. Разбира се, ние бяхме свикнали да печелим Шампионската лига, но се надявам скоро Милан да се върне там, където му е мястото”, добави Пипо.