Бразилската легенда Кака призна, че цял живот ще бъде признателен и ще обича Милано. Това стана след като бившият бразилски национал се срещна с изпълнителния директор на „росонерите“ Марко Фасоне.

„В Милано съм от три дни и се върнаха толкова много приятни спомени. Говорихме си с Фасоне, обменихме някои идеи. Все още обаче трябва да реша дали ще играя футбол, или не. В деликатен момент съм и обясних това на Фасоне. Знам, че има възможност да се завърна в Милан, но преди това трябва да взема решение.

Сега много неща са хипотетични и е трудно да говоря. Но истината е, че ми е приятно да бъда близо до Милан. Винаги съм обичал Милано, отношенията ми с клуба и феновете са фантастични. Аз съм бразилец и за мен е прекрасно да чувствам тази любов от италианците“, каза Кака.

Бразилецът коментира и новото ръководство на Милан. „Идеята е ясно – Милан да се върне на върха. Целите са фиксирани, но всичко зависи от резултатите на терена. Все пак клубът се нуждае от време, за да постигне това, което иска“, добави Кака.