Верона - Милан, мач от 3-тия кръг на Серия А, стадион “Маркантонио Бентегоди”, 21:45 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Бразилският техничар Лукас Пакета най-вероятно ще получи нова роля в тима на Милан. Очаква се наставникът на “росонерите” да даде повече свобода на Пакета и двамата със Сусо да подхванват от задна позиция Кшищоф Пьонтек. 

Милан гостува в града на Ромео и Жулиета без контузените Матиа Калдара и Пепе Рейна, но пък в тима след проблеми с травми се завърнаха Лукас Билия и Тео Ернандес. 

Очаква се от пейката да започне Анте Ребич, който се присъедини към тима преди паузата за националните отбори. Все пак в Италия всички очакват именно Пьонтек да води атаката на “росонерите” довечера. 

Така Марко Джампаоло най-вероятно отново ще заложи на 4-3-2-1, а Пакета и Сусо да получат доверието му, а на резервната скамейка да остане Саму Кастийехо. 

В средата на терена Исмаел Беннасер се очаква да замени Билия, а другите двама в тази зона да бъдат Франк Кеси и Хакан Чалханоглу. 

Верона пък все още е без загуба, след като се завърна в елита, като в предишните си мачове направиха равенство с Болоня и победиха Лече. Салваторе Бокети е с контузия в глезена и заедно с Емануел Баду и Даниел Беса няма да играят в мача. 

Дебют пред родна публика може да направи Мариуш Степински, който бе привлече от местния противник Киево.

Вероятни състави: 

Верона: Силвестри, Рахмани, Кумбула, Гунтер, Фараони, Амрабат, Велосо, Лазович, Дзакани, Тутино, Степински

Милан: Донарума, Калабрия, Мусакио, Романьоли, Родригес, Кеси, Беннасер, Чалханоглу, Сусо, Пакета, Пьонтек

Резултат: 1:2