Ръководството на Милан се захвана за работа часове, след като “росонерите” си гарантираха завръщане в Серия А. Основната цел пред шефовете на тима е да убеди Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоглу да останат.

Договорите и на двамата изтичат на 30 юни и “росонерите” ще направят последен опит да ги задържат. Според “Скай Спорт Италия” шефовете на клуба вече са започнали да планират следващите няколко години и първата им задача е именно тази.

Според “Скай Спорт Италия” хора на Милан вече са разговаряли с агента на Донарума - Мино Райола, за да разберат дали позицията на двамата е променена след класирането на тима за Шампионската лига. На “Сан Сиро” обаче не са особени оптимисти, тъй като могат да предложат 7 млн. евро заплата, плюс бонуси. За тази цел “росонерите” не изпускат от поглед вратаря на Лил Майк Манян.

Хакан Чалханоглу пък вече отхвърли повече от примамлива оферта от Катар. Очаква се турският национал да преговаря с Милан в близките дни, като “росонерите” са готови да му предложат 4 млн. евро.