Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана доволен от равенството 1:1 като гост на Ювентус в дербито от 4-ия кръг на Серия "А".

"Дойдохме в Торино за победата. Ювентус доминираше в първите 20 минути, но с напредването на мача ние вдигнахме нивото си и имахме шанс да направим пълен обрат. Като цяло съм доволен. Лошото беше, че отново допуснахме наивен гол, след който съперникът се прибра в половината си и разчиташе на контраатаки. Положителното е, че не спряхме да търсим начин да се измъкнем от трудната ситуация. Показахме характер и това ме радва".

"Ювентус атакуваше много опасно по фланговете. Между Салемакерс и Томори нямаше достатъчно добър синхрон, но трябва да отдадем дължимото на противника, който умело избягваше пресата ни и си отваряше свободни пространства. През миналия сезон малко или много бихме разчитали на късмет, за да спечелим такъв мач. Сега знаем, че сме на необходимото ниво, за да побеждаваме и най-добрите. Позволихме си да рискуваме, за да опитаме да победим. Дори когато другият отбор ни превъзхожда, се стараем да даваме най-доброто, на което сме способни", каза Пиоли.