Милан ще трябва да се пребори с конкуренцията на Пари Сен Жермен за подписа на полузащитника на Лил Ренато Санчес, пишат във Франция.

Португалският национал от отдавнашна цел на "росонерите", като дори бе договорил личните си условия. Но последните информации са, че от Лил искат два пъти повече от предлаганото от Милан. "Росонерите" са готови да платят десет милиона евро за Санчес, докато от Лил искат 20 млн.

Това може да доведе до пропадането на трансфера, а в крайна сметка Санчес да се окаже на "Парк де Пренс", тъй като 20 млн. евро са пренебрежително малка сума за богаташите от ПСЖ.

Другият коз в ръкава на парижани е фигурата на Луис Кампос, който доскоро работеше за "песовете", но вече зае поста на спортен директор в ПСЖ, отбелязва webcafe.bg.

Междувременно френският шампион води преговори с Кристоф Галтие, който в момента е начело на Ница, но е фаворит за заместник на Маурисио Почетино като старши-треньор. До лятото на 2021-ва Галтие водеше именно Лил, където успя да извади най-доброто от Санчес и да направи "песовете" шампиони.