Бившият бразилски футболист Роналдо Назарио – Феномена заяви, че Златан Ибрахимович може да се превърне в подарък за тима си Милан на полусезона в Серия А. Шведският нападател в момента се възстановява от операция на коляното и се очаква да пропусне голяма част от стартиращия сезон.

„Ибрахимович е подарък, който Милан може да получи в даден етап от първенството“, коментира цитираният от БТА Роналдо пред италианския вестник Gazzetta dello Sport по повод шведа, който ще навърши 41 години в началото на октомври.

„Но вярвам, че основното е първо да видим в каква форма ще бъде при завръщането си. Когато аз се възстановявах от моите контузии, винаги се питах какво ще е положението, когато се върна на терена“, добави 45-годишният бразилец.

Феномена Роналдо игра за Милан между 2007-а и 2008-а  и претърпя травма на коляното в този период. Той имаше подобни контузии и по време на престоя си в Интер.

Според него именно Интер е един от фаворитите за титлата, като очаква сериозен спор с Ювентус, но и Милан също се нарежда сред големите конкуренти.

Снимка: БГНЕС