Милан не успя да победи РБ Залцбург, завършвайки наравно 1:1 при гостуването си в Австрия в двубой от Група „Е“ на Шампионската лига. Попадението за „биковете“ е дело на швейцарския национал Ноа Окафор, докато точен за „росонерите“ бе Алексис Салемакерс. Така начело на групата остава Динамо Загреб, който надви Челси с 1:0.

Мачът започна равностойно, без някой от тимовете да успее да вземе сериозно предимство. Така се стигна до 28-ата минута, когато Ноа Окафор успя да се измъкне от защитата на Милан и да получи топката от Фернандо, след което прати топката по земя в мрежата на Майк Менян.

След това попадение хората на Стефано Пиоли се вдигнаха и притиснаха „биковете“. Пет минути преди края на първата част превъзходството на „росонерите“ бе материализирано от Алексис Салемакерс. Рафаел Леао свърши добра работа в атаката, при която успя да прати топката към Салемакерс и той преодоля Филип Коен за 1:1.

Второто полувреме двата отбора не успяваха на откккрият пролуки в противниковата защита и положенията бяха малко. Все пак, домакините можеха да стигнат до успеха в края на мача, като в 88-ата минута Бенямин Шешко стреля силно от границата на наказателното поле, но топката мина покрай вратата, пише "Тема спорт".

Така двата отбора не успяха да излъчат победител в спора помежду си. Следващата седмица за Залцбург предстои гостуване на Челси, а Милан приема Динамо Загреб, като и двата мача са в сряда, 14 септември.