Милан не е доволен от представянето на Сержиньо Дест и ще го върне в Барселона в края на сезона. Американецът е под наем при росонерите, които ще се разделят с още поне трима играчи, твърди "Гадзета дело спорт". Ръководството на клуба не е доволно от Анте Ребич, Фоде Бало-Туре и Ясин Адли.

В Милан ще затягат отново коланите, като целта е да се намалят разходите за заплати, за да има повече пари за купуване на нови играчи през лятото. Целта е да се спестят около 15 млн. евро от заплатите на въпросните играчи, които не оправдават очакванията в клуба.

Дест ще се завърне в Барселона, тъй като Милан не желае да направи трансфера му постоянен срещу 20 милиона евро. 22-годишният футболист е бил титуляр само в два мача този сезон. Астер Вранкс също се бори с игровото време и неговият постоянен трансфер от Волфсбург за 12 милиона евро едва ли ще се осъществи. Анте Ребич също не се представяна на ниво - само три гола в 20 мача. Бало-Туре също се очаква да напусне, след като е изиграл само 327 минути в седем мача този сезон, докато Адли може или да отиде под наем, или да бъде трансфериран за постоянно, след като е играл само 114 минути през този сезон.