Бившият италиански национал Антонио Касано даде мнението си за реванша тази вечер между Интер и Милан от полуфиналите на Шампионската лига. 

Според Касано трябва да се случи някакво чудо, така че Интер да бъде елиминиран от Милан. Той също така обезцени евентуалното завръщане на Леао, като каза, че той няма да направи разликата, дори каза, че младежите на Интер също могат да довършат работата си след преднината от 2:0 от първия мач.

 „Интер трябва да играе с младежкия отбор, за да бъде елиминиран. Има риск дори тогава Милан да не успее да ги победи. Със или без Леао, малко неща ще се променят на терена, Милан е по-слаб от Интер. Португалецът не е Кака или Роналдиньо, не го виждам на това ниво. Според мен трябва да се случи катастрофа, за да изпадне Интер. След първия мач, формата от последния месец и преднината от 2:0 моето мнение е, че няма шанс за „росонерите“, каза 40-годишният бивш футболист, цитиран от "Труд".

В кариерата си той игра както за Интер, така и за Милан след един сезон и интересното е, че отбеляза седем гола и за двата клуба.