Златан Ибрахимович се е срещнал скоро със собственика на Милан Джери Кардинале, за да преговаря за завръщане в клуба като ръководител. Шведът се оттегли от футбола след края на миналия сезон, но още има много тесни връзки с шефовете на росонерите. 

Даниеле Лонго от Calciomercato.com разказва подробности как 41-годишният швед се е срещнал със собственика на росонерите на базата Миланело миналата седмица. Кардинале повтори желанието Ибрахимович да се завърне в клуба като ръководител. Кардинале знае, че Милан се нуждае от фигура, която познава добре Миланело и как работи динамиката на съблекалнята, нещо, което липсва след напускането на Паоло Малдини през лятото.

Най-вероятният вариант засега изглежда Ибрахимович да се върне да работи в тясно сътрудничество със Стефано Пиоли, вероятно като мениджър на отбора, но шведът не иска да бърза с решението. Бившият нападател иска да разбере новата структура и система, които ще му позволят да помогне с отбора, както и с границите на възможната му роля.

Очаква се двете страни да се срещнат отново между ноември и декември, за да обсъдят допълнително евентуалното завръщане на Ибрахимович в Милан.