Френският нападател Оливие Жиру призна, че не мисли за нова сделка с Милан, но е щастлив от това, че играе за този клуб. 37-годишният футболист е сред ключовите фактори за успехите на Милан, вкарвайки 36 гола в 92 мача за отбора.

От началото на настоящия сезон Жиру реализира четири гола в първите три мача на тима в Серия А, но не се е разписвал вече месец.

"Искаме да се справим добре срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига, по-добре отколкото в първия ни мач срещу Нюкасъл. Няма да бъде решаващ сблъсък, но определено ще бъде много важен. Имаме добра комбинация между младост и опит и това ни дава увереност", каза Оливие Жиру, цитиран от TMW, по повод утрешното гостуване на Милан в Германия.

"Надяваме се да се представим по-добре във всички турнири, в които участваме. Имаме още по-качествени играчи от миналата година", заяви Жиру и добави: "Аз лично искам да допринасям повече за отбора. Не съм отбелязвал известно време, но се надявам скоро да се разпиша."

Попитан за евентуален нов договор, нападателят отговори: "Не мисля за това в момента. Концентриран съм върху това да се представя добре през годината. Винаги съм бил щастлив да съм тук, още от първия ден."