Милан взе втора поредна победа в Серия А, след като се наложи с 3:1 над новака Фрозиноне. Росонерите събраха общо 29 точки, на четири точки от лидера Ювентус и на 3 зад местния съперник Интер.

Срещу Фрозиноне треньора Стефано Пиоли трябваше отново да се справя без важни играчи. Липсваха половин дузина играчи, включително контузения Рафа Леао и наказания Оливие Жиру. Тео Ернандес изненадващо бе поставен като централен защитник до Фикайо Томори. 

Фрозиноне имаше първия шанс в мача, но централния нападател Марвин Чуни, след като отне топката от Фикайо Томори и се озова сам срещу вратаря, пропусна. Майк Менян спаси удара му с глава.

В ответната атака Милан поведе. Защитник на Фрозиноне подаде топката на Кристиян Пулишич, който напредна и подаде надясно, топката стигна до Чуквуезе, който центрира и след като защитата не успя да изчисти, Лука Йович от воле разстреля Турати - 1:0. Това е първи гол на Йович с екипа на Милан. Той е първият сърбин с гол за Милан.

След почивката Милан увеличи аванса си. Менян бе с асистенцията, като с една силно изритана топка изведе зад защитата Пулишич. Американецът овладя перфектно, напредна и реализира за 2:0. Последва гол и на Фикайо Томори. Той засече топката от упор, след корнер. Малко след това резервата на Фрозиноне Брешанини центрира от фаул, никой не игра с топката и тя влезе във вратата на слисания Менян - 3:1.

Фрозиноне остана на 11-о място след загубата, но е далеч от опасната зона.