След като треньорът Стефано Пиоли потвърди, че Милан иска Раде Крунич да си "намери друг клуб", всички очакваха халфа да премине във Фенербахче. Но сега става ясно, че турския гранд има сериозна конкуренция от Саудитска Арабия, а интерес към играча има и от Гърция и Русия. Босненецът беше един от ключовите играчи на Милан при спечелването на титлата преди 2 сезона, а оферти за него бяха отхвърлени през лятото.

След като не се договори за нов договор с Милан и малкото изяви на терена доведоха до това да бъде на пазара този януари. "За него и за нас ще е по-добре, ако Крунич си намери друг клуб", заяви треньорът Пиоли на пресконференци

Фенербахче е по следите на халфа от месеци, но също така отказва да плати исканата цена от поне 6 млн. евро. Според трансферния експерт Матео Морето те все още са на 2-3 млн. евро от сумата, необходима за осъществяване на сделката, така че Милан търси други варианти.

Сред тях е алтернативният вариант на Саудитска Арабия - Ал-Шабаб, а руски и гръцки страни също искат информация за ситуацията с Крунич. Босненецът е на 30 години, а договорът му с Милан е до юни 2025 г.