Защитникът на Милан Матео Габия и легендата на росонерите Алесандро Костакурта се сдърпаха сериозно на живо по телевизията по време на интервю след мача срещу Монца снощи. Росонерите загубиха с 2:4, а интервютата след срещата се превърнаха в разгорещен спор. Костакурта е анализатор в италианска телевизия и участваше във въпросите след срещата. Той критикува остро Малик Тиау за грешките, които германския защитник направи.

„Не сте справедлив, като казвате, че само един играч е направил грешки“, възрази Габия, предизвиквайки отговора на Костакурта: „Вие не сте обективен, защото сте негов съотборник. Не трябва да казваш, че съм несправедлив, защото трябва да анализирам какво се е случило и не трябва да защитавам съотборници като теб", заяви Били Костакурта.

Габия игра като партньор на Тиау в центъра на защитата. Той се завърна през януари след престой под наем във Виляреал и от тогава е неизменно в титулярния тим.

Костакурта е една от големите легенди на Милан. Той прекара цялата си кариера при росонерите с изключение на един сезон, когато играе под наем в Монца в Серия C1 през 1986-87. Бившият италиански централен защитник изигра 663 мача за Милан, като спечели седем титли от Серия А и пет пъти Шампионската лига, наред с други трофеи.