Милан се раздели със своя треньор Стефано Пиоли с драматично 3:3 в последния мач за сезона в Серия А за росонерите. Последният и отдавна изпаднал тим на Салернитана измъкна 3:3 на "Сан Сиро", в мач, който беше последен с екипа на Милан и за Оливие Жиру и Симон Кяер. 

Още преди мача футболистите на Милан изненадаха треньора Пиоли, като го причакаха на терена и го вдигнаха на ръце. Пиоли изкара 5 години в Милан, като направи тима шампион през 2022 г. и стигна полуфинал в Шампионската лига. Той завършва със 130 победи начело на росонерите.

Милан дръпна с 2:0 още през първото полувреме. Първо вратарят на Салернитана Фиорило изпусна топката в краката на Леао и португалеца на празна врата не сбърка - 1:0. Малко след това и Жиру се разписа. Той засече центриране от корнер на Флоренци - негов 49-и гол за Милан.Имаше и отменен гол на Тео Ернандес, заради тънка засада на Леао. 

След почивката Сими върна един гол за Салернитана, но веднага след това Пулишич сложи топката на главата на Калабрия за 3:1. В края на мача Самбия намали на 2:3, а Пиоли даде дебют на младока Нава на вратата, като той замени Миранте. С него на терена се появи и Кяер. Но секунди след това Сими вкара втория си гол с добавка, за да направи 3:3.