Нападателят Едер призна, че няма намерение да напуска Интер. Италианският национал направи това признание след победата с 2:0 над Селтик, в която се видя, че новият треньор на тима Франк Де Бур ще разчита на него. 

“Докато бях в почивка, бях пределно концентриран и щом започнах подготовка, всичко вече беше наред. Нямаше какво да променя, просто исках да бъда готов. Някои хора забравят, че миналата година дойдох в много труден момент за Интер. Въпреки това успях да се наложа. Нищо не бе загубено. Сега започвам от нулата, начисто. 

Бях доволен от представянето си, въпреки че преди това вкарвах повече голове. Но за един нападател е важното не само да вкарва. Научих много от периода си под ръководството на Роберто Манчини. 

Аз също четох за интерес от други клубове, но до мен не е стигнало нищо. Истината е, че дори да бях получил 2-3 оферти от добри отбори, щях да искам да остана в Интер. Защото се чувствам важен за този проект. Освен това в голям отбор трябва да можеш да се оправяш с конкуренцията. Наясно съм, че тук има много добри нападатели, но всеки треньор си има своите идеи. Де Бур ще вземе своите решения, а аз ще бъда на разположение за всеки мач”, каза Едер.