Интер отново разочарова с представянето си, след като в среща от втория кръг на Серия "А" стигна до реми 2:2 срещу Торино на своя "Джузепе Меаца" и по този начин ядоса собствените си фенове.

Домакините имаха шанс да разгромят противника само в рамките на полувреме, след като имаха преднина от два гола и пропуснаха добри ситуации да я увеличат, но вместо това допуснаха изравняване след калпава игра в защита след почивката.

Перишич откри в 7-ата минута за домакините, а в 32-ата минута Де Врай удвои. След почивката обаче всичко за Интер се обърка и в 55-ата минута Белоти намали преди Мейте да изравни в 68-ата минута.

След този мач Интер и Торино продължават да нямат успех след първите два кръга в класирането и са с по една точка от два мача. 


Срещата започна по най-добрия възможен начин за домакините и в 7-ата минута те стигнаха до попадение чрез Перишич с което откриха резултата. Икарди с феноменално подаване намери хърватина, който с хубав и силен удар от наказателното поле "препарира" противниковия вратар.

В 16-ата минута Политано бе много близо да вкара за домакините, но ударът му с глава бе спасен по брилянтен начин от Сиригу и в крайна сметка минималния аванс на "нерадзурите" се запази.

В 32-ата минута след центриране на Политано от фаул, Де Врай засече топката с глава във вратата на "биковете" и успя да удвои аванса на домакините в резултата, като интригата изглеждаше почти "убита".

Точно десет минути след почивката Торино се върна в мача след попадение на Белоти, който бе намерен с далечно подаване в наказателното поле и излъга с лекота вратаря, за да прати топката в опразнената врата.

В 68-ата минута Мейте изравни след силен удар по земя от границата на наказателното поле. Броени минути след това Перишич бе близо да върне аванса на домакините, но далечният му удар мина много близо покрай вратата.

До самия край на срещата нямаше повече попадения и резултатът се запази непроменен. 

ИНТЕР - ТОРИНО 2:2
1:0 Перишич 6
2:0 Де Врай 32
2:1 Белоти 55
2:2 Мейте 68 

Интер: Ханданович, Вършалко (77 - Балде), Де Врай, Д'Амброзио, Скриниар, Перишич, Асамоа (66 - Далберт), Весино, Брозович, Икарди, Политано

Торино: Сиригу, Морети, Де Силвестри, Ансалди (22 - Оина), Нкулу, Ицо, Ринкон, Сориано (61 - Ляич), Мейте, Фалке, Белоти