Парма - Интер, мач от 23-тия кръг на Серия А, стадион “Енио Тардини”, 21:30 часа българско време. 

Прогнозата на Gol.bg:

Интер гостува на Парма с мисълта за задължителни три точки. Още повече, че “нерадзурите” имат да връщат на съперника си за шокиращата загуба на “Сан Сиро” в първия полусезон. 

Отделно тимът на Лучано Спалети все още няма победа в Серия А от началото на годината, което направи настроението в тима минорно. Носителят на головете за “нерадзурите” Мауро Икарди също не е във форма. 

В същото време Парма се доказа като много труден за побеждаване отбор и не е случайно, че тимът на Роберто Д’Аверса направи впечатляващо равенство срещу Ювентус и то в Торино. 

В тима може да се завърне Балде Кейта, който ще даде повече опции на Спалети заради неубедителната форма на Иван Перишич. Матео Политано е наказан и вероятно ще бъде заменен от Антонио Кандрева. Борха Валеро е контузен и остана извън групата за мача. 

Твърдо аут за Парма е полузащитникът Алберто Граси, който се възстановява от контузия в коляното. Всички останали играчи са на разположение на треньора си. 

Това ще бъде 23-ти мач между двата отбора след 2005 година, като Интер спечели 11 от тях, 5 завършиха наравно, а Парма се поздрави шест пъти с успеха. Включително в последния двубой - 1:0 на “Сан Сиро”. 

Резултат: 0:1