Интер – Борусия Мьонхенгладбах, мач от група "В" на Шампионска лига, ст.: "Джузепе Меаца", начало: 22.00 часа наше време

Вероятни състави:

Интер: Ханданович, Д‘Амброзио, Де Фрай, Коларов, Хакими, Барела, Видал, Перишич, Ериксен, Санчес, Лукаку

Гладбах: Зомер, Гинтер, Елведи, Бенбасини, Лайнер, Крамер, Нойхаус, Венд, Хофман, Плеа, Тюрам

Прогноза на Gol.bg:

Интер ще гони победа тази вечер, за да избегне миналогодишния сценарий в Шампионска лига, когато буквално в последния момент отпадна от групите за сметка на Тотнъм.

Антонио Конте няма да изневери на схемата си с трима централни бранители. Аут за двубоя са Милан Шкриняр, Ашли Йънг, Роберто Галярдини и Йонут Раду, които още са с коронавирус. Алесандро Бастони се възстанови от болестта, но Конте потвърди, че ще започне на пейката, защото е изостанал с подготовката.

Така в защита ще действат Александър Коларов, Данило Д‘Амброзио и Стефан де Фрай. Кристиан Ериксен ще получи шанс за изява. Датският национал ще действа зад нападателите Ромелу Лукаку и Алексис Санчес.

Борусия Мьонхенгладбах пристигна в Италия след равенство 1:1 с Волфсбург в Бундеслигата. Треньорът на "жребците" Марко Роуз също залага на схема 3-4-1-2. Очаква се в атака той да заложи на Аласан Плеа и Маркус Тюрам, докато Брийл Емболо да седне на пейката.

Интер не успя да спечели последните си два мача – 1:1 с Лацио и 1:2 от Милан и сега ще се опита да прекъсне серията. Гладбах пък има само една победа след 4 кръга в Бундеслигата и определено не се намира във върхова форма.

Нашата прогноза е, че Интер ще спечели довечера без да допусне гол.

Прогноза: Интер – Борусия Мьонхенгладбах 2:0