Бъдещето на Ашраф Хакими в Интер е несигурно, въпреки че футболистът се чувства отлично на "Джузепе Меаца" и няма намерения да напуска. Това заяви агентът на мароканския национал Алехандро Камано в интервю за Calciomercato.

"Нерадзурите" купиха 22-годишния футболист миналото лято от Реал Мадрид за 40 милиона евро и той веднага се превърна в несменяем титуляр. Трансферната сума трябва да бъде платена на 4 вноски, плюс бонус до 5 млн. евро.

Интер обаче изпитва проблеми с плащанията заради финансовата криза и се появиха информации, че Реал ще се опита да си върне Хакими. "Интер искаше Хакими още преди няколко години и той сам избра да играе за отбора".

"Ашраф е много щастлив да носи екипа на толкова голям клуб. Не знам какво е бъдещето му, но днес е доволен, че е в Интер. Ситуацията в клуба е сложна, но във футболен план е много радостен. Целта е Интер да спечели Скудетото".

"Има 5-годишен договор, защото бяхме сигурни в проекта. Ще видим какво ще се случи. Но нямаме намерения Хакими да напуска в толкова деликатен момент", каза Камано.