Популярният фен на Интер и известен телевизионен водещ – Паоло Бонолис, се подигра на Тотнъм за привличането на дуото на Ювентус Родриго Бентанкур и Деян Кулушевски.

Двамата преминаха в Лондон със съдействието на спортния директор на "шпорите" Фабио Паратичи, който до лятото заемаше същата позиция при "бианконерите".

Сделката може да нарасне на обща стойност 70 милиона евро. Това е почти цялата сума, която Юве плати за купуването на сръбския голмайстор Душан Влахович от Фиорентина.

"Ювентус получи това, от което се нуждаеше – силен централен нападател и солиден халф в лицето на Денис Закария. Това ще позволи на Мануел Локатели да не се фокусира толкова много върху защитните си функции", каза Бонолис пред FCInter1908, след което подхвана и Тотнъм.

"Честно казано, любопитно ми е как успяха да продадат Бентанкур и Кулушевски за 70 млн. евро. С цялото ми уважение към двамата играчи, те не струват толкова много. Зашеметяващо е съвпадението, че това са почти същите пари, за които Ювентус купи Влахович. Дали Паратичи още не работи за стария си клуб, за да му даде предимство? Четох, че има фенове на Тотнъм, които са много недоволни от двата трансфера", добави Бонолис.

Снимка: БГНЕС