Треньорът на Интер Симоне Индзаги беше крайно разочарован след равенството 0:0 срещу Дженоа. “Нерадзурите” имаха много положения, включително греда на Данило Д’Амброзио, но въпреки това не успяха да отбележат. Така тимът спечели само една победа в последните си шест мача в Серия А.

“Този резултат носи тръпчив вкус в устата. Знаем, че можехме да покажем различно лице, но Дженоа е добър отбор в добра форма и ни създаде много проблеми в първите 20 минути. След това обаче определено заслужавахме повече.

Също както и срещу Сасуоло, отправихме 20 удара към вратата и не отбелязахме гол. Очевидно е, че трябва да работим повече, но може би е просто един от онези периоди. Не бива да свеждаме глави. Победите ще дойдат.

Дженоа не е слаб отбор, но ние бяхме в противниковото наказателно поле 37 пъти, отправихме 20 удара, ударихме греда, имаше и други положения. На правилни път сме, но трябва още малко да поработим”, каза Индзаги.

“Нито един отбор от Топ 6 не спечели миналия кръг, очевидно има умора в тази фаза на сезона. Може би трябва да работим по-умно, а не с повече интензивност. Те ни пресираха добре, теренът също не беше в най-доброто състояние. В началото на сезона отбелязвахме поне един гол на 5 ъглови удара, а днес имахме 14.

Все пак взехме Суперкупата, в битката за титлата сме, на осминафинал в Шампионската лига и на полуфинал за Купата на Италия”, каза още треньорът на Интер.