Нападателят на Челси Ромелу Лукаку все още пази дълбоко в сърцето си Интер и обмисля да се възползва от хаоса в лондонския клуб, за да се завърне в Милано.

Според “Гадзета дело Спорт” условията това да се случи са три. Първото е Челси да бъде продаден от британското правителство в следващите месеци и съответно Марина Грановская да напусне клуба. Тя лично е много против продажбата на Лукаку само 12 месеца, след като бе привлечен повторно на “Стамфорд Бридж”.

Второто условие е, Челси да пусне под наем Лукаку в Интер. Ясно е, че “нерадзурите” нямат финансовата мощ, за да закупят белгийския таран.

И третото условие е Лукаку да намали сериозно заплатата си. Към момента нападателят прибира по 12.5 млн. евро нетно в Челси. Интер в същото време може да предложи 7.5 млн. евро на сезон.

Интер обаче далеч не е единственият кандидат за Лукаку. Смята се, че бившият му треньор в Милано Антонио Конте иска да работи отново с белгиеца. Конте е готов да вземе Лукаку за заместник на Хари Кейн, който през лятото открито заяви, че иска да напусне.