Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доволен от победата с 1:0 над Порто. Наставникът надигра своя добър приятел начело на Драконите - Серджо Консейсао.

"Направихме отличен мач срещу силен съперник. Остана малко разочарование от всичките пропуснати възможности през първото полувреме. Лаутаро трябваше да вкара, а после вратаря им направи няколко изключителни спасявания. През второто полувреме рискувахме с някои техни контраатаки, а в края смените, които направих ни помогнаха. Искахме да направим още повече, но и така това беше отличен мач", обяви Индзаги.

Огромно влияние изиграха пуснатите след почивката Марсело Брозович и Ромелу Лукаку. Белгиецът вкара победния гол в края.

"Ромелу и Брозо се включиха отлично. Също и Госенс и Дъмфрис. Имаме нужда от всички, ако искаме да успеем, защото в такива мачове се хвърля огромна енергия, не е лесно. Джеко разгневен от смяната? Очаквах този въпрос. И аз много се ядосвах, когато ме сменяха в такива вечери. Такива неща се случват, защкото адреналина е в огромни количества. Един направи много за нас в последните месеци. Всичко е наред с него. Достатъчно ми бе да видя как скочи от пейката след победния гол, за да се радва".