Симоне Индзаги ще трябва да се справя с огромни проблеми в защита преди дербито с Ювентус утре. Нерадзурите ще трябва да се справят без Милан Шкринияр. Словакът има травма още от мача с Порто в Шампионската лига. Тогава Шкринияр трябваше да стисне зъби и да завърши срещата, след като Бастони вече беше получил контузия, а Дармиан имаше крампи. Бастони вече бе отписан от мача с Ювентус, заради контузията и ще се върне чак след паузата за националните отбори.

"Не знаете какво трябваше да направи Шкринияр, за да бъде тук с нас", обяви Симоне Индзаги. Шкринияр вече пропусна няколко мача този сезон, заради физически проблеми. Травмата на словака е в гърба. Той не игра в мачовете с Болоня, Лече и Специя. Има голяма вероятност Шкринияр да пропусне и мачовете на националния тим с Люксембург и Босна.

В лазарета на Интер са още Робин Госенс и Бастони. Което ограничава избора на Индзаги в защита. Очаква се триото в отбрана срещу Юве да е Дармиан, Дефрай и Ачерби, а Дъмфирс и Димарко да действат по двата фланга.