Президентът на Интер Стивън Жан призна, че се гордее от своя отбор след загубата 0:1 от Манчестър Сити на финала в Шампионската лига.

"Във футбола е така. Печелиш и губиш. Аз искам да поздравя и да похваля играчите ни, персонала и треньора за това, което показаха днес. Те дадоха всичко. Искам да поздравя и Манчестър Сити, които изпращат изключителен сезон. Ние сме горди, че сме тук и се борехме наравно с най-добрите. Мога само да бъда горд от този Интер. Играхме без страх. Мисля, че качествата и психиката на нашите играчи е на много високо ниво. Днес всички видяха, че не отстъпваме на никого", обяви Жан.

"Изпращаме позитивен сезон. Вече започнахме плановете за бъдещето. Играчите, които се справиха добре остават при нас. Но е ясно, че трансферния пазар не се прави за един ден. Важното е играчите, които са на ниво да са в състава ни, за да бъдем конкурентни. Днес показахме, че сме силни. Че заслужено сме на финал. Преди мача всички ни отписваха. Но ние показахме, че са се лъгали. То всеки финал има победител и победен", добави президентът.

Китайският собственик говори и за бъдещето на Ромелу Лукаку. "Той демонстрира огромна привързаност към Интер. Невероятно момче е. Има договор с Челси и сега ще трябва да говорим с тях, за да разберем какво можем да направим".