Истината е, че този доминиращ Интер в Серия А приучи феновете на много висок стандарт. За да поставим това в контекст: от средата на април до днес няма отбор от петте топ първенства в Европа, който да е вкарвал толкова, колкото нерадзурите в първенството (36 гола), нито пък да има същия процент победи, 92%.

В ДНК-то на клуба обаче очевидно има тенденция винаги да се вдига летвата, така че в Емполи тези четири победи би трябвало да станат пет. Календарът, без големи мачове до следващата пауза за националните отбори, дава шанс на Лаутаро Мартинес и неговите съотборници да се опитат да се измъкнат напред в класирането. Ако Интер победи в Тоскана Индзаги ще достигне 15 точки в пет мача или пълен актив. Нещо, което се е отдавало само на трима треньори в началото на сезон на Интер в Серия А.

Това са Антонио Конте, Роберто Манчини и Еленио Ерера. Трима големи в историята на Интер. Конте го направи през 2019/2020 г., веднага след като пристигна в Милано, Манчини през 2015/2016 г., а Ерера през 1966/1967 г. И в трите случая това са треньори, които са направили историята на клуба, печелейки и скудетото. Никой от тримата обаче не успя да го направи в сезона стартирал с пет победи от пет мача.