Симоне Индзаги се нареди до велики треньори на Интер като Еленио Ерера и Роберто Манчини с петте победи от първите пет кръга в Серия А този сезон. Едва за четвърти път нерадзурите са без грешка в първите пет мача от сезона в първенството. Куриозното е, че никога преди това след такъв старт те не са печелили титлата.

За първи път Интер тръгва с пет победи от пет мача под ръководството на легендарния Еленио Ерера през сезон 1966/67. Въпреки това нерадзурите тогава финишират на второто място. Това е и единственият такъв случай за Интер в ерата на 2 точки за победа.

Под ръководството на Роберто Манчини през 2015/16 Интер отново няма грешка в първите пет мача за сезона. После обаче нещата се объркват драстично. Манчини и компания успяват да завършат чак на 4-о място.

Най-пресният отличен старт на Интер за пет кръга е под ръководството на Антонио Конте. В първия му сезон в Милано (2019/20), той завършва на второто място в класирането след Ювентус. На следващата година печели титлата.

Сега Симоне Индзаги е с пет победи от пет мача. А календарът е благоприятен серията да се увеличи до 8 поредни победи. В следващите три кръга нерадзурите срещат Сасуоло, Салернитана и Болоня. Съвсем спокойно Интер може да е с 24 точки преди втората пауза за сезона в Серия А. За Индзаги по-важно е обаче да спечели титлата в края на сезона, а не броят поредни победи.