Андре Онана едва ли е очаквал, че ще навлезе в подобен кошмар, когато реши да напусне „Джузепе Меаца“ и да влезе в „Театъра на мечтите“. През лятото той смени Интер с Манчестър Юнайтед, но няколко месеца по-късно е обект на много тежки критики от фенове, анализатори и специалисти, взети заедно. Това накара изпълнителният директор на „нерадзурите“ - Джузепе Мората, да признае, че не е изключено камерунецът да се завърне в отбора.

Не мога да предсказвам бъдещето, но във футбола всичко е възможно“, каза Мората пред La Gazzetta dello Sport в отговор на въпрос, дали би искал да откупи Онана обратно.

27-годишният вратар се превърна в едно от най-добрите решения на ръководството, тъй като през лятото на 2022 г. той пристигна със свободен трансфер от Аякс, изигра един цял сезон, опазвайки 19 „сухи мрежи“, а година по-късно бе продаден на „червените дяволи“ за €52,5 млн.

Лошото за Андре Онана обаче бе, че той трябваше да сложи ръкавиците на Давид Де Хеа след една толкова болезнена раздяла на испанеца с клуба, в който прекара почти цялата си кариера. Испанският национал бе изгонен от Ерик тен Хаг, макар да отдаде 12 години на отбора, повечето от които на световно ниво. Който и да бе привлечен на негово място, щеше да бъде следен под лупа и дори най-малките неточности в играта щяха да доведат до опустошителна критика.