Интер се представя отлично до тук през сезона и води в класирането на Серия А след 18 кръга. Нерадзурите имат 45 точки и откриват новата 2024 г. със сблъсък срещу Верона. Очаква се за мача да бъдат на линия капитана Лаутаро Мартинес и Федерико Димарко, които пропуснаха последната среща, заради травма. Но пред треньора Индзаги се отварят други проблеми. Хакан Чалханоглу не тренира във вторник.

Нерадзурите се върнаха на работа след новогодишните празници и ще бъдат в действие в събота. Чалханоглу обаче не взе участие в днешното занимание, тъй като страда от симптоми на грип, но се смята, че не е под въпрос за мача този уикенд.

Лаутаро Мартинес и Димарко все още тренират отделно от останалата част от състава, но според медиите ще се върнат към нормални занимания в четвъртък или петък. Чака се те да са в състава за мача в събота на обед срещу Верона. Хуан Куадрадо е единственият останал дългосрочно отсъстващ, след като претърпя операция заради повтарящо се възпаление на ахилесовото сухожилие.

Интер освен това ще започне годината с нов играч. Таджон Бюканън, който ще премине медицински преглед в четвъртък, за да бъде завършен трансферът му за 10 млн. евро от Клуб Брюж.