За съжаление пропуснатата дузпа на Тома Анри от Верона в добавеното време срещу Интер предизвика истинска буря в социалните мрежи. Нападателят, който влезе резерва и вкара за 1:1 по-рано в мача, пропусна да донесе крайното 2:2 и неговия тим загуби. Пропускът хвърли в екстаз и играчите на Интер, като дори Федерико Димарко отиде да ликува в лицето на французина. А както се оказа в последствие е имало и смъртни заплахи за нападателя и семейството му в социалните мрежи.Имаше полемика заради неспортсменското ликуване на двамата играчи на Интер след неуспешния наказателен удар на Анри. По-късно Димарко се извини в социалните мрежи, като обясни, че е отишъл да прегърне французина при последния съдийски сигнал. Някои хора обаче са отишли по-далеч в социалните мрежи, както става ясно от пост на самия нападател в Инстаграм.

"На всички хора, които си мислят, че познават футбола по-добре от всички останали, и които обиждат семейството ми, пожелавайки им смърт, се надявам един ден да намерите покой в малкия си живот", написа Анри.

"Грешките са част от спорта и аз работя, за да бъда по-добър от преди. Един ден печелиш, друг - губиш. Един ден вкарваш, друг пропускаш. Такъв е живота на спортиста и аз съм горд, че вкарах втория си гол на "Сан Сиро" в кариерата. Това, което не те убива те прави по-силен. Винаги с изправена глава и гледаш напред".