Вратарят на Интер Емил Аудеро може да получи възможност за изява в Серия А през следващия сезон, тъй като води преговори с новака в елита Комо. По време на кампанията, с която спечели Скудетото, стражът почти не се появяваше, тъй като Ян Зомер беше твърд титуляр и рядко получаваше контузии.

Аудеро пристигна от Сампдория под наем с опция за закупуване за 7 млн. евро, но може да не е задължително да остане на "Сан Сиро", особено при интерес към вратаря на Атлетико Паранаензе Бенто. Според Sky Sport Italia, Tuttomercatoweb и други, Аудеро все още може да получи шанс в Серия А с Комо, който спечели промоция за елита заедно с Парма.

Има още една доста основателна причина, поради която Комо иска да се сдобие с Аудеро, тъй като той е наполовина индонезиец, а клуба е собственост на индонезийски бизнесмени. Директорът на Комо Мируан Суварсо публикува в Instagram своя снимка с вратаря, с което подхрани спекулациите за потенциално споразумение.

Роденият в Индонезия 27-годишен футболист е играл за Ювентус, Венеция, Сампдория и Интер. Той има 10 мача за Италия на ниво до 21 години, но нито един за старшия състав.