Треската обхванала Ювентус преди финала в Шампионска лига с Барселона, се засилва с всеки изминал ден.

Двата отбора се изправят един срещу друг в битка за трофея на 6 юни в Берлин, а защитникът на „бианконерите“ Анджело Огбона заяви в интервю пред клубната телевизия, че италианският първенец трябва да играе на 150%, ако иска да спечели.

„Наясно сме, че Барселона е страхотен отбор, но ние ще дадем 150% от себе си и трябва да бъдем внимателни към всички детайли“.

„С всеки изминал ден ставаме все по-компактен отбор. На терена винаги се опитваме да покажем пълния си потенциал и смятам, че страхотният ни сезон се дължи на силния колектив в отбора“.

„Станахме шампиони и това беше голямата ни цел в началото на кампанията. След 20 години Юве грабна и Купата на Италия, като преломният момент беше победата над Фиорентина (3:0) във Флоренция на полуфиналите“.

„Може би това беше повратната точка на селия сезон, заедно с успеха при визитата на Наполи. Алегри се интегрира много добре. Даде ни нужното самочувствие“.

„Още от сега се подготвяме за 6 юни. Утре ще се опитаме да направим добър мач с Верона, но всички знаем на къде ще са ни насочени мислите“, каза Огбона.