Нападателят на Ювентус Пауло Дибала е новият Карлос Тевес, който през лятото напусна торинци, за да се завърне в Бока Хуниорс.

Това мнение изрази легендата на "черно-белите" Джанлука Виали. Много специалисти предричат бляскаво бъдеще на Дибала и някои даже го сравниха с четирикратния носител на Златната топка Лионел Меси.

"По мое мнение Дибала може да стане новият Тевес. Той има уменията за това, работи усилено и за отбора и когато е на терена, никога не може да не се усети присъствието му. Виждам блясък в очите му, което е много важно", каза Виали пред Tuttosport.

Той коментира и предстоящото дерби на Юве с Интер. Двата отбора се изправят един срещу друг утре вечер на стадион "Джузепе Меаца".

"Юве със сигурност има какво повече да загуби, но едно поражение ще се отрази зле и на двата отбора. Интер пък ще се сблъска с психологически проблем, защото няма победа у дома в това дерби от 2010 г.".

"Смятам, че една загуба за торинци, ще ги изхвърли окончателно от борбата за титлата. До скоро те тероризираха всички съперници в Италия, но вече не е така. Играч като Андреа Пирло няма как да бъде заменен", добави Виали.

Накрая той сравни и треньорите на двата колоса – Макс Алегри и Роберто Манчини. "Отпечатъкът на Алегри в Юве може да се види повече, отколкото на Манчини в Интер. Тактически са на перфектно ниво, има и индивидуална класа", завърши Виали.