В следващите три години италианският шампион Ювентус ще плати още 8 милиона евро на Палермо за Пауло Дибала, без значение от представянето на нападателя.

Това заяви президентът на "розовите" Маурицио Дзампарини. През лятото торинци купиха аржентинския национал за 32 млн. евро. "Не е вярно, че има бонуси, които са обвързани с представянето му", каза босът на Палермо пред Radio 24.

"Но Ювентус трябва да ми плати още 8 млн. евро и това не е клауза", каза още Дзампарини, след което коментира и факта, че Дибала не всеки мач е титуляр, въпреки отличното си представяне с "черно-белите" екип.

"Ако не го искат, съм готов да го върна в Палермо. Но не мисля, че Дибала съжалява за решението си. Наистина се надявам да спечели Шампионска лига", завърши босът на Палермо.

В същото време стана ясно, че Ювентус иска да откупи Хуан Куадрадо от Челси. В момента колумбийският национал играе под наем при "бианконерите", а според Sky Sport Italia и Mediaset Premium, агентът на крилото Алесандро Лучи ще гледа на живо дербито с Торино.

Той ще се види с ръководството на Юве преди или след градския сблъсък, който започва в 19:00 часа наше време.