Италианският шампион Ювентус има ясен план за зимната си селекция, съобщава Tuttosport.

Основната цел на "бианконерите" ще бъде да откупят Хуан Куадрадо, който играе под наем от Челси. Предполага се, че лондончани са готови да го продадат за постоянно срещу 20 милиона евро, но Джузепе Марота и Фабио Паратичи ще пътуват до Острова, за да се опитат да намалят цената на колумбийския национал.

Шефовете в Юве ще използват визитата, за да преговарят и за Оскар, който през лятото беше цел №1, но до сделка не се стигна. Предполага се, че сега шансовете за бразилеца са много по-големи заради кризата в Челси. Очаква се "сините" да направят чистка след края на сезона и очертаващото се неучастие в Шампионска лига през следващата кампания ще накара част от ключовите играчи сами да поискат да напуснат "Стамфорд Бридж".

"Старата госпожа" обаче няма да спира до тук. Евер Банега от Севиля също е една от целите, докато Симоне Дзадза най-вероятно ще остане в отбора и през пролетта. Бъдещето на Мартин Касерес пък е неясно и през януари уругваецът може да премине във Фенербахче или Бешикташ. Юве не се е отказал и от привличането на Илкай Гюндоган от Борусия Дортмунд.