Италианският шампион Ювентус е избрал заместник на Хуан Куадрадо, който след края на сезона почти сигурно ще се завърне в Челси.

Колумбийският национал играе при "старата госпожа" под наем от лондончани и се предполагаше, че правата му ще бъдат откупени за постоянно. Бъдещият мениджър на "сините" Антонио Конте обаче е голям почитател на южноамериканеца и по всяка вероятност ще иска да го задържи на "Стамфорд Бридж".

Според Tuttosport Юве ще се опита да вземе за заместник на Куадрадо Матеус Перейра от Коринтианс. 18-годишният халф прави изключителен сезон, но проблем за италианците е, че той привлече интереса и на Барселона и Реал Мадрид. Това със сигурност значително ще качи цената на Перейра, което може да накара "бианконерите" да се откажат от борбата за подписа му.

Ювентус е свързван с една камара футболисти за привличане през лятото. Част от спряганите имена са Единсон Кавани от ПСЖ, Иско (Реал Мадрид), Оскар (Челси), Хенрих Мхитарян (Борусия Дортмунд), Меди Бенатия (Байерн Мюнхен) и др.