Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Макс Алегри, заяви, че съвсем скоро ще поднови договора си с клуба и добави, че никога не е мислил да напуска "старата госпожа".

Тактикът постигна впечатляващи резултати начело на "бианконерите" и интерес към него проявяваха Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Челси. "Да подновя контракта си? Нямам химикалка в мен", пошегува се Алегри пред Rai, с което показа, че е готов на мига да сложи подписа си под ново споразумение.

"Не съществуват никакви проблеми с клуба и никога не съм мислил за напускане. Тази седмица или следващата, ще седнем на масата и ще се разберем", добави Алегри.

Юве вчера официално спечели петата си поредна титла на Италия, а на 21 май предстои финал за Купата на страната срещу Милан. "Имаме три мача до края на Серия "А" и финал с Милан, който ни създаде големи проблеми в срещата за първенство".

"Тази година в клуба дойдоха 10 нови играчи и имаме чудесна смес от талант и опит. В нов цикъл сме, но имаме огромно бъдеще. Следващата година ще бъдем и конкурентноспособни в Шампионска лига", закани се Алегри.